resep nasi kuning > resep ayam bakar > resep puding coklat > resep nasi goreng > resep kue nastar > resep bolu kukus > resep puding > brownies > resep brownies kukus > resep kue lapis > resep opor ayam > bumbu sate > kue bolu > cara membuat bakso > cara membuat es krim > resep rendang > resep pancake > resep ayam goreng > resep ikan bakar > cara membuat risoles

Program

Start

Tittel og foredragsholder

0900

Åpning, velkomst, praktisk informasjon
Leif Longva, UiT

0915

Cristin og Open Access, hva vi gjør og hva vi satser på
Katrine Weisteen Bjerde, Lars Wenaas og Nina Karlstrøm, Cristin
Se presentasjonsfil

1000

Pause med kaffe

1015

Pisk og/eller gulrot?
Tanja Strøm og Trude Eikebrokk, HiOA
Se presentasjonsfil

1035

Publiseringsfondet ved UiT – erfaringer så langt
Jan Erik Frantsvåg, UiT
Se presentasjonsfil

1055

Mot en grønnere framtid: På tide å følge opp Forskningsrådets Open Access policy?
Rune Rambæk Schjølberg, Norges Forskningsråd
Se presentasjonsfil

1120

KDs arbeid med Open Access
Steinar Johannessen, Kunnskapsdepartementet
Se presentasjonsfil

1140

Håndbok for metadata i norske forskningsarkiver
Kristian Sæterås, Havforskningsinstituttet
Se presentasjonsfil

1210

Lunsj

1310

Open Access og nettverksarbeide
Innledning ved Cristin – dialog og diskusjon med salen
Lars Wenaas og Nina Karlstrøm, Cristin
Se presentasjonsfil

1400

OpenAIRE – hvordan følge opp forskerne
Emma Margret Skåden, UiT
Se presentasjonsfil

1420

StudentWeb: Dataflyten fra FS til det lokale vitenarkivet
Richard Jones (på engelsk)
Se presentasjonsfil

1450

Avslutning
Katrine Weisteen Bjerde, Cristin, oppsummerer dagen

Conference System at the University of Tromsø is based on OCS 2.3.3.1
The University Library of Tromsø, N-9037 Tromsø
Tlf: 77 64 40 00, E-post: muninconference@ub.uit.no